header banner
Default

Fie Laursens offentliggørelse af sin gravide og afklædte krop tjener enorme penge


Table of Contents

    'Kan man nu leve af det?' har mange unge nok hørt deres forældre spørger, når de har fortalt dem om drømmen... ja, det kan man. I den grad. 

    Ligesom alle andre brancher, så er der mange der fejler, men de få som klarer sig igennem, de kan endda tjene rigtig godt på det. 

    Én af de influencers, som har klaret sig ualmindeligt godt herhjemme i Danmark, er 25-årige Fie Laursen, som allerede blev kendt af den brede befolkning som 15-årig i 2012, da hun stod frem som mobbeoffer i Aftenshowet og fortalte sin historie. 

    Siden da har Fie formået at malke opmærksomheden og opbygge en solid fanskare og karriere; først med YouTube, hvor hun har 145.000 abonnenter, og senere hen med Instagram (63.000 følgere) og TikTok (160.000 følgere). 

    Nu har hun dog taget et mere kontroversielt spring og har startet en profil på 'voksenhjemmesiden' OnlyFans, hvor fans kan abonnere på hendes kanal for 19$ om måneden og desuden betale ekstra for unikke videoer, billeder og lignende. 

    Den 'nye karriere' har vakt stor opmærksomhed, især fordi den unge influencer og blogger lige nu er gravid med sønnen Mateo, men det til trods har valgt at fortsætte med at lave erotisk indhold på hjemmesiden. 

    Ifølge hende selv er det faktisk netop hendes gravide mave, der gør, at hun tjener exceptionelt mange penge på den 'pikante' hjemmeside.

    "Lige nu er jeg gravid, så det går nice, fordi det er anderledes," har hun således udtalt i en ny TikTok-video, hvor hun for første gang har åbnet op om, hvad hun tjener på OnlyFans. 

    Og nu er det så, at man skal holde godt fast på hat og briller, hvis man troede, at det ikke kunne betale sig at være influencer eller lave porno i Danmark.

    Den kommende mor afslører nemlig, at hun tjener helt op til 1,6 millioner kroner om måneden bare på hendes OnlyFans-profil. 

    "Min højeste løn jeg har tjent er 1,6 millioner kroner på én måned, og min laveste er omkring 100.000 på én måned," forklarer hun således i videoen.

    Som en af hendes følgere skriver i kommentarfeltet i en kommentar, som har fået mere end 1000 'likes': "For at sætte ting i perspektiv. Fie tjener mere på én måned end vores statsminister gør på et år," hvilket er nogenlunde rigtigt, da Mette Frederiksen ifølge regeringen.dk faktisk tjener nogenlunde det samme (1.635.076,50 kroner) - på et helt år vel at mærke. 

    I en senere video forklarer Fie dog, at det ikke kun er hendes gravide mave, der er skyld i hendes succes, men at det også har hjulpet gevaldigt, at hun er et kendt ansigt. 

    "Inden alle er sådan 'ej det vil jeg også arbejde med'... nej! Jeg tjener, hvad jeg gør, fordi jeg er Fie Laursen, og fordi folk er pisse nysgerrige," har hun således udtalt.

    Hun forklarer samtidig, at de af hendes veninder, som også laver indhold til OnlyFans, 'kun' tjener mellem 10.000 kroner og 200.000 kroner om måneden, og at de af hendes ukendte veninder, som gør det, typisk tjener mellem 10.000 kroner og 30.000 kroner. 

    Det kan altså sagtens være en mere end almindelig god forretning at være influencer og/eller 'voksenskuespiller', men det er nok de færreste, som slår igennem på samme måde, som Fie Laursen har gjort.

    Sources


    Article information

    Author: Angela Cannon

    Last Updated: 1703699403

    Views: 1026

    Rating: 4.6 / 5 (78 voted)

    Reviews: 84% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Angela Cannon

    Birthday: 1979-02-19

    Address: 98519 Tyler Drive, South Meagan, CO 57504

    Phone: +4590667729575419

    Job: Quantum Physicist

    Hobby: Painting, Puzzle Solving, Calligraphy, Beer Brewing, Beekeeping, Bird Watching, Dancing

    Introduction: My name is Angela Cannon, I am a expert, unreserved, esteemed, cherished, variegated, lively, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.